Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola

2019

     

 

"Mi van a könyvekben, mi az a titokamit nem osztanak meg velem? Aztán megtanultam olvasni. És megtudtam, mi a könyvek titka. Az, hogy minden bennük van. Nemcsak a tündérek, a manók, királykisasszonyok, a gonosz boszorkányok, hanem én is, meg te is örömeinkkel, gondjainkkal, vágyainkkal, bánatunkkal, benne van a jó meg a rossz, az igaz és a hamis, a természet, a világmindenség: ez mind, mind elfér a könyvekben. Nyisd ki a könyvet! Megosztja veled minden titkát."

Janikovszky Éva

BAGOLYVÁR
Ezt a nevet (mely arra is utal, hogy a tetőtér „odujában" lett kialakítva a könyvtár) a sokat olvasó gyerekek találták ki néhány évvel ezelőtt. Pontosan 2006-ban, hiszen akkor, egy sikeres pályázatnak köszönhetően kaptuk meg ezt a tágas tetőteret. A Bagolyvár - ahogyan szintén a gyerekek nevezik - a „béke szigete", mely szép- színes berendezésével, korszerű számítógépeivel (állandó internet hozzáféréssel), érdekes könyveivel, a pedagógusokat kiszolgáló szakirodalommal várja az idelátogatókat.

 

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részletes leírás