kezdo

Valid XHTML 1.0 Transitional

Móra Ferenc ÁMK - Hireink
Őszi szünet

sz

Kedves Szülők, Gyerekek!

 

Az őszi szünetben az iskola zárva tart. Ügyelet a titkárságon október 29-én, szerdán 8-13 óráig lesz. A többi napon telefonos elérhetőség sűrgós esetben: 70-332-1182.

A szünet utáni első tanítási nap novenber 3. (hétfő) B heti órarend szerint.

Kellemes pihenést!

 

 
Paprika Múzeumban az 5.b osztály

Egy szép őszi, napos szombat délelőtt, az 5.b osztály élményekben gazdag kerékpártúrán vett részt. Igazi csapatépítő bringázás volt. Elől Judit néni és Hédi apukája, utána az osztály, majd két anyuka.f

A csapat jól bírta a tempót, hamar a Bivalyrezervátumnál voltunk, nem volt sok kerekezni való hátra a röszkei Paprika Molnár múzeumig, mint amennyit eddig megtettünk. 
Bővebben...
 
Rendhagyó órák az 5.a-ban

„Az ember csak akkor játszik, amikor a szó teljes értelmében ember, és csak akkor egészen ember, ha játszik. "
                                                                                                             (Friedrich Schiller)

Az 5.a osztály két tanórán is élménypedagógiai elemekre épülő, játékos, kihívást jelentő, csoportos, közösséget építő, magas szintű együttműködésre késztető, rendhagyó magyar nyelv és irodalom órán vett részt.

Bővebben...
 
Történelemverseny

t

2014. október 17-én, a VI. Görgey Artúr (nemzetközi) történelemversenyen 56 induló csapat közül a 3. helyezést szerezte meg iskolánk csapata. Akik ezt a nagyszerű eredményt elérték a Novara csapat tagjai: Hódi Regina (8.b), Illés Dávid (8.b), Talmácsi Áron (8.b). Felkészítő: Szécsi Edina. Gratulálok, ügyesek voltatok!

 
Felhívás

Kedves Szülők, Gyerekek!

A mórahalmi női felnőtt focicsapat már hatszoros győztese a megyei bajnokságnak, de az ifik is 3. helyen zártak az előző idényben.

Most sikeresen elindult a Mórahalmi Tömegsport Egyesület keretein belül a Bozsik-Program. Újdonság, hogy lánycsapatok indulnak el a program keretein belül .A felső tagozatos lányok már rendszeresen edzenek,de az utánpótlás megszervezéséhez most 2006-2009-es születésű lányokat toboroznak.

 
Látogatás a felújított Gerle- kúriában

A Bauszer Kft.jóvoltából az 5.a osztály megtekinthette a védelem alatt álló Gerle birtok megújult központi épületét.

 

 

Bővebben...
 
Állatok világnapja - kisállat bemutató az iskolában

Az Állatok világnapja alkalmából az iskola tanulói bemutatják házi kedvenceiket.

Az állatok világnapját 1931 óta ünnepelik minden esztendőben Szent Ferenc emléknapján, október 4-én. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentjének halála napja.

 

Bővebben...
 
Családi nap
"Szeretlek Mórahalom" - a 25 éves város ünnepségsorozatának családi napjának hangulatát idézik az eseményen készült felvételek.
 
Hajrá Mórahalom, hajrá lányok!
2014.09.08-án az 5.a vendége volt Zemencsik Kitti,a mórahalmi női focicsapat kapitánya. Beszélgetett a gyerekekkel a sport fontosságáról, valamint a csapatjátékok összekovácsoló erejéről. Bemutatta a női csapatot, eredményeiket,és beszélt a jövőbeli terveikről is. A gyerekek kérdezhettek is a kapitánytól, valamint bemutatták a csapatról készített plakátjaikat.

A toborzójuk ITT megtekinthető.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 13

Designed by Zatok

erdeiiskola

levelezo

mimoza

enaplo

erdeiiskola

gida

okoiskola